Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας

Υιοθετώντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία διέπει τα μέλη και τους εργαζόμενους του συνεταιρισμού, καλλιεργούμε τη γη με σεβασμό, παράγοντας προϊόντα ποιοτικά και, με την ίδια αλληλεγγύη προς την τοπική κοινωνία, προσφέρουμε τους καρπούς μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αειφόρο ανάπτυξη.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό «Ελαία Ψυχής»

Εκλεκτό ελαιόλαδο από ελιές που ωριμάζουν φυσικά στα δέντρα, χωρίς πρόσθετη χημική λίπανση ή παρέμβαση!

Διαθέτει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να το επιλέξετε:

  • είναι εξαιρετικής ποιότητας
  • είναι προϊόν αλληλέγυας οικονομίας
  • η αγορά του στηρίζει την απασχόληση ατόμων από ευπαθείς ομάδες

Το ελαιόλαδο διατίθεται σε συσκευασίες των 750 ml & 5 lt.

Για παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα για το ελαιόλαδο

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Ελαία Ψυχής” είναι ένα ποιοτικό ελαιόλαδο με φρουτώδη λεπτή γεύση που παράγεται εδώ και δώδεκα χρόνια από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό “Διάπλους”. Η εξαγωγή του γίνεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε πιστοποιημένο ελαιοτριβείο που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, ενώ τα ελαιόδενδρά μας αφήνονται να παράξουν το προϊόν τους χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο εκτός από την ποιότητά του κρύβει μέσα του την ψυχική δύναμη των ανθρώπων που το παράγουν.

Ποιότητα & Βραβεύσεις

Το ελαιόλαδό μας κάθε χρόνο ελέγχεται ενδελεχώς και κάθε φορά επιβεβαιώνεται η ποιότητά του ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά. Η πρώτη μας συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό έφερε και την επίσημη επιβεβαίωση για κάτι που ξέραμε ήδη: χάλκινο βραβείο στην κατηγορία ποιότητα, στα Berlin Olive Oil Awards 2020. Η χαρά μας ήταν μεγάλη καθώς πέρα από την επιβράβευση στην ποιότητα, αναδεικνύονται συμβολισμοί κοινωνικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης: από την γη στην οποία βρίσκονται τα ελαιόδεντρα μέχρι τους ανθρώπους που συλλέγουν αυτό τον ευλογημένο καρπό.

Μέλι «Διάπλους»

Με την έμπρακτη βοήθεια εθελοντή γεωπόνου ξεκινήσαμε δειλά το 2013 την ανάπτυξη των δικών μας κυψελών ενώ οι «εργάτριές μας» βόσκουν κυρίως σε περιοχές με άνθη όλων των ειδών. Το 2017 εμπλουτίσαμε τον πληθυσμό των μελισσών.

Οι μέλισσές μας μέχρι το τέλος του 2019 ταξίδευαν ανά την Ελλάδα για την συλλογή μελιού από λεμονιές και πορτοκαλιές, θυμάρι, έλατο, πεύκο. Από την αρχή του 2020 μεταφέραμε τα μελίσσια μας στο όμορφο νησί της Άνδρου και ξεκινήσαμε νέα συνεργασία με μελισσοκόμους του νησιού. Έτσι εντός του 2020 αναμένεται νέα παραγωγή μελιού από θυμάρι και ρείκι της Άνδρου.

Το μέλι μας διατίθεται σε συσκευασία των 950 & 450 gr.

Για παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας:

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας (ανά είδος) στα παρακάτω καταστήματα της Αττικής ενώ για απευθείας προμήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2100105675 ή να αποστείλετε e-mail στο info@diaplous.eu

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Share This